Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش با تقدیر از دانشگاه آزاد اسلامی برای افزایش ظرفیت رشته‌های بدون‌آزمون، تاکید کرد: انتخاب آزاد رشته‌های مورد علاقه باعث می‌شود تا از مدرک‌گرایی بی‌ثمر در رشته‌های دانشگاهی جلوگیری شده و مانع هدر رفت هزینه‌ها شوند.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، علی زرافشان با حضور در خبرگزاری آنا، ضمن بازدید از تحریریه و گفتگو با دبیران و خبرنگاران بخش‌های مختلف خبری، در نشستی با خبرنگاران، به سوالات پیرامون حوزه آموزش و پرورش و موضوع کنکور پاسخ داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زرافشانی در در حاشیه بازدید از خبرگزاری آنا اظهار کرد: خیلی خوب است که دانشگاه آزاد اسلامی 96 درصد پذیرش کنکور سراسری را مبتنی بر سوابق تحصیلی درنظر گرفته است و فقط چهار درصد براساس آزمون است.

وی با بیان اینکه این موفقیت بزرگی برای دانشگاه آزاد اسلامی و کشور است، افزود: تعداد زیادی از داوطلبان دیگر نگرانی کنکور را ندارند، آن‌طور که می‌بینیم اکثر رشته‌های پرطرفدار هم جزو رشته‌های بدون‌آزمون این دانشگاه است، از دانشگاه آزاد اسلامی برای ایجاد این فرصت سپاسگزاریم.

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: در مطالعه‌ای که ما انجام دادیم مشخص شده که 60 درصد از فارغ‌التحصیلان در رشته‌های مرتبط خود مشغول به کار نیستند، این از نظر ملی غلط است. خوب است که دانشگاه آزاد این فرصت را ایجاد کرده که داوطلبان کنکور بتوانند در رشته‌های مورد علاقه درس بخوانند، چراکه بسیاری از داوطلبان کنکور در زمان انتخاب رشته تعداد محدودی از رشته‌های مورد علاقه‌شان را انتخاب می‌کنند، بقیه‌اش برای قبولی در کنکور است و دیگر به علاقه توجهی نمی‌شود.

وی در ادامه 630 هزار کنکوری در گروه تجربی انتقاد کرد و گفت: هدایت تحصیلی یک امر درون آموزش و پرورش نیست، از پیش‌دبستانی شروع می‌شود تا پایان دانشگاه ادامه دارد. وقتی وزارت بهداشت اعلام می‌کند که حقوق و شأن اجتماعی پزشکان و گروه‌های پزشکی از همه بالاتر است، خانواده‌ها و داوطلبان هم به این اخبار توجه دارند و براین اساس تصمیم می‌گیرند. تا زمانی‌که این حمایت از بیرون نباشد، نمی‌توانیم به تنهایی کاری کنیم.

زرافشان ادامه داد: دو سال پیش به خاطر اعتراضاتی که دانش‌آموزان و خانواده‌هایشان داشتند، رئیس‌جمهوری در موضوع هدایت تحصیلی ورود کردند و گفتند که هرکس هر رشته‌ای می‌خواهد برود،‌ در حالی‌که اگر هدف‌دار دانش‌آموزان را هدایت کنیم بهتر است؛ در این‌صورت بخشی از انتخاب بر اساس علاقه و بخشی بر اساس هدایت خواهد بود.

وی افزود: باید به هدایت تحصیلی نگاه جامع داشته باشیم؛ دروس علوم‌پایه هم‌اکنون در کشور به خطر افتاده است، باید برای حل این مشکل کاری کرد.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر لزوم آشنایی دانش‌آموزان با رشته‌های مختلف تحصیلی،‌ توضیح داد: در دوره اول متوسطه هفته آشنایی با مشاغل را داریم، ولی مختصر است؛ دو درس کار و فناوری و هنر را در دوره اول متوسطه داریم که هنر رشته‌های هنر را شامل می‌شود و کاروفناوری به صورت متنوع‌تر در سه بخش خدمات، صنعت و کشاورزی است اما فاصله متوسطه اول تا پایه دوازدهم و کنکور بسیار طولانی است و دانش‌آموز ممکن است از آموزش‌ها فاصله بگیرد.

زرافشان در خصوص انتقادی مبنی بر عدم آشنایی رتبه‌های برتر کنکور با مختصات رشته‌های دانشگاهی پیشنهاد کرد که در کنار سازمان سنجش آموزش کشور باید مرکز مشاوره‌ای برای دانش‌آموزان ایجاد شود تا با رشته‌های دانشگاهی به‌درستی آشنا شوند و با چشم باز، به این رشته‌ها هدایت شوند.

انتهای پیام/4009/4040

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۳۳۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی

انتخاب رشته داوطلبان دوره دکتری تخصصی سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد.

به گزارش ایسنا،  انتخاب رشته دکتری تخصصی سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد اسلامی برای آن دسته داوطلبانی که در آزمون سراسری دکتری تخصصی سازمان سنجش آموزش کشور شرکت کرده اند، از روز شنبه ۱ اردیبهشت آغاز و تا روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت  ادامه دارد.

داوطلبان مجاز به انتخاب رشته براساس کارنامه صادره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور می توانند متناسب با مجموعه امتحانی خود حداکثر تا ۸۰ رشته/ محل در دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب کنند.

داوطلبان لازم است با مراجعه به سامانه www.azmoon.org  دفترچه راهنمای انتخاب رشته را دریافت کنند. متقاضیان دوره دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی لازم است پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما و درصورت دایر بودن رشته/ گرایش مورد تقاضا در دانشگاه آزاد اسلامی از طریق سامانه مذکور انتخاب رشته کنند.

داوطلبان لازم است با کد شناسه انتخاب رشته مندرج در ذیل کارنامه صادره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور و کد ملی وارد سامانه شوند و پس از پرداخت وجه ثبت نام نسبت به انتخاب رشته/محل های مورد نظر خود به ترتیب اولویت اقدام کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • امشب، آخرین مهلت انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۳
  • آغاز انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی
  • امشب آخرین مهلت انتخاب رشته داوطلبان آزمون دکتری سال ۱۴۰۳
  • رقابت داوطلبان کنکور سراسری ۱۴۰۳ در دانشگاه آزاد اسلامی یزد
  • جزئیاتی از سهم 60 درصدی سوابق تحصیلی در آزمون سراسری
  • بیش از ۱۰ هزار نفر در رشته علوم تجربی رقابت کردند
  • بسته شدن پرونده مرحله نخست کنکور در گیلان
  • دانشگاه آزاد اسلامی واحد سلماس میزبان آزمون کنکور سراسری
  • از سختی سوالات تا داوطلبی که در جلسه حاضر شد، اما آزمون نداد!