Web Analytics Made Easy - Statcounter

معرفی دانشکده ها و رشته های بدون کنکور در مقاطع مختلف دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتیان، شرایط پذیرش بدون کنکور و آدرس و راه های ارتباطی با دانشگاه آزاد اسلامی آشتیان...

دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتیان از مهر 1369 با حضور 50 دانشجو در رشته علوم اجتماعی (گرایش تعاون و رفاه) فعالیت خود را آغاز کرد.

فضای آموزشی دانشگاه در زمینی به وسعت 62 هزار متر مربع استقرار یافت و از آن زمان تا کنون عملیات گسترش و توسعه فضاهای آموزشی و اداری و ارتقای کمی و کیفی به سرعت ادامه یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به طوری که احداث و ساخت شهرک دانشگاهی در زمینی به وسعت 40 هکتار در دست اقدام است. این واحد به دلیل موقعیت جغرافیایی و نزدیک بودن آن به مرکز استان، توانسته است اساتید را به صورت هیئت علمی تمام وقت، نیمه وقت، حق التدریس و بورسیه از تهران و اراک و سایر شهرها به خود جذب کند. دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتیان در شهر آشتیان در استان مرکزی واقع شده است و در حال حاضر ۲۹۰ دانشجو داشته و 10 استاد در این مرکز مشغول فعالیت هستند.

رتبه دانشگاه اسلامی واحد آشتیان

دانشگاه آزاد آشتیان بر اساس مقالاتی که تولید کرده است، توانسته نسبت به مراکز همرده خود رتبه ۱۵۳ و نسبت به کل مراکز علمی فعال در سطح کشور رتبه ۴۰۲ را کسب کند.

مقالات داخلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتیان

دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتیان تاکنون ۶۰۳ مقاله در همایش ها و نشریات داخلی منتشر کرده است که از این تعداد ۳۲ مقاله ژورنالی و ۵۷۱ مقاله کنفرانسی هستند. با وجود فعالیت های خوبی که در زمینه ارائه مقاله های داخلی شده است، پژوهشگران  این دانشگاه تا کنون هیچ فعالیتی در زمینه ثبت مقالات بین ‌المللی انجام نداده اند و مقاله ای در نمایه ساز های بین المللی از سوی این دانشگاه ثبت نشده است.

همایش ها و کنفرانس های دانشگاه آزاد آشتیان

طبق داده های ثبت شده در پایگاه همایش های ایران، دانشگاه آزاد آشتیان تاکنون یک همایش برگزار کرده است.

دانشکده های دانشگاه آزاد آشتیان دانشکده فنی مهندسی دانشکده علوم پایه دانشکده علوم انسانی

رشته های بدون کنکور دانشگاه آزاد آشتیان

مقطع کاردانی پیوسته

حسابداری        ساختمان - کارهای عمومی ساختمان الکتروتکنیک - الکترونیک عمومی نرم افزار کامپیوتر الکتروتکنیک - برق صنعتی       امور زارعی و باغی - تکنولوژی تولیدات زراعی الکتروتکنیک - تاسیسات الکتریکی         امور زارعی و باغی - تکنولوژی تولیدات باغی

کاردانی ناپیوسته

کاردانی آموزش زبان انگلیسی     کاردان فنی کارهای عمومی ساختمان کاردانی حسابداری        کاردانی فنی برق کاردانی علوم ورزشی      کاردان فنی برق - الکترونیک کاردانی آموزش ریاضی   کاردانی تکنولوژی تولیدات گیاهی کاردان فنی قدرت        کاردانی نرم افزار کامپیوتر

کارشناسی پیوسته

روانشناسی       زیست شناسی سلولی و ملکولی علوم سیاسی     زیست شناسی گیاهی حسابداری        زیست شناسی جانوری علوم ورزشی     مهندسی برق زیست شناسی   مهندسی کامپیوتر

کارشناسی ناپیوسته

آموزش زبان انگلیسی     مهندسی تکنولوژی کنترل - ابزار دقیق حسابداری        مهندسی تکنولوژی برق - قدرت تربیت دبیر تربیت بدنی و علوم ورزشی     مهندسی تکنولوژی نرم افزار کامپیوتر مهندسی تکنولوژی الکترونیک     مهندسی تولیدات گیاهی مهندسی تکنولوژی برق - شبکه های انتقال و توزیع         مهندسی اجرایی عمران شرایط پذیرش بدون کنکور دانشگاه آزاد اسلامی آشتیان

شرایط عمومی جهت پذیرش در دانشگاه آزاد آشتیان بدین صورت است:

1. اعتقاد و التزام عملی به اسلام و یا یکی از ادیان تصریح شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران

2. نداشتن عناد و دشمنی با جمهوری اسلامی ایران

3. پاک بودن و سابقه و نداشتن فساد اخلاقی

4. توانایی جسمانی متناسب با رشته تحصیلی

5. کامل بودن مدارک متوسطه و مرتبط بودن آن با رشته (البته مرتبط بودن رشته دیپلم و پیش دانشگاهی با رشته دانشگاهی شرایط خاصی هم دارد. در برخی موارد افراد می توانند رشته های غیر مرتبط با رشته تحصیلی پیش دانشگاهی خود را انتخاب کنند.)

6. شرایط نظام وظیفه برای آقایان

پذیرش در دانشگاه آزاد آشتیان در دوره های کاردانی پیوسته ، کاردانی ناپیوسته ،کارشناسی پیوسته و کارشناسی ناپیوسته صورت می‌گیرد :

1. ثبت نام کاردانی پیوسته دانشگاه آزاد آشتیان مختص داوطلبانی است که دیپلم کار و دانش و هنرستان را دارند و یا دیپلم خود را در یکی از شاخه های نظری دریافت کرده است.

2. برای ثبت نام کاردانی ناپیوسته دانشگاه آزاد آشتیان، داوطلبان علاوه بر مدرک دیپلم باید مدرک پیش دانشگاهی را هم همراه خود داشته باشند.

3. ثبت نام کارشناسی پیوسته دانشگاه آزاد آشتیان مختص داوطلبانی است که دارای مدرک پیش دانشگاهی بوده و تصمیم به تحصیل در دوره ۴ ساله لیسانس را دارند.

4. ثبت نام کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد آشتیان نیز همان دوره کاردانی به کارشناسی است که داوطلبانی که مدرک کاردانی را دارند، می توانند برای ادامه تحصیل در دوره های بدون کنکور کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد شرکت کنند.

نحوه استفاده از خوابگاه دانشگاه آزاد آشتیان

دانشجویان گرامی برای استفاده از خوابگاه باید تا قبل از زمان حذف و اضافه به امور دانشجویی مراجعه کرده و یا با شماره تلفن های  08637226232 ،  08637222500 داخلي 518 تماس حاصل نمایند.

راه های ارتباطی و آدرس دانشگاه آزاد آشتیان

تلفن تماس:086-37222500

086-37222880

086-37222526

086-37224370

آدرس: استان مرکزی- آشتیان- بلوار امام خمینی (ره)- دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتیان

کد پستی: 1477893855

 

انتهای پیام/

 

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد آشتیان دانشگاه آزاد آشتیان آشتیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتیان مهندسی تکنولوژی بدون کنکور پیش دانشگاهی زیست شناسی ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۲۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه دیدارهای سال جدید با معاونت‌ها و مراکز سازمان مرکزی، صبح امروز با حضور در معاونت علوم پزشکی، با معاون، مدیران و کارکنان این حوزه دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

وی در این نشست با قدردانی از زحمات و خدمات دکتر نفر در معاونت علوم پزشکی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی تنها مؤسسه غیردولتی کشور است که در آموزش پزشکی فعالیت دارد و ان‌شاءالله در سال جاری شاهد یک جهش در این حوزه باشیم. افزایش دوبرابری تخت‌های بیمارستانی در تهران، یکی از بخش‌های جدی برنامه پنج ساله این معاونت است که نشان از اهمیت حوزه بهداشت و درمان در دانشگاه آزاد اسلامی دارد.

 

دکتر طهرانچی با اشاره به قرار گرفتن رشته روانشناسی بالینی و دامپزشکی ذیل معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: حوزه سلامت دانشگاه آزاد اسلامی یک مدیریت جامع دارد و می‌تواند کارهایی انجام دهد که نظام گسسته قادر به آن نیست. ویژگی دانشگاه آزاد اسلامی این است که از هر دو وزارت علوم و بهداشت، رشته و دانشجو دارد. این موضوع باعث شده از حوزه علوم پزشکی برای دیگر حوزه‌ها الگو بگیریم. به عنوان نمونه؛ امروز مفهوم عرصه و پایه در حوزه مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی شکل گرفته و این مدارس عرصه تعلیم و تربیت هستند. بدین ترتیب معاونت علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی به صورت همزمان امور مربوط به حوزه آموزش و پرورش و وزارت علوم را پیگیری می‌کند.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: این اتفاق باید با شتاب بیشتری در حوزه روانشناسی بالینی، دامپزشکی و مهندسی پزشکی رخ دهد و اساتید این رشته‌ها به دو گروه عرصه و پایه تقسیم شوند. در مرحله بعدی نیز با تقویت رشته زیست‌شناسی باید بخشی از این رشته که مربوط به حوزه علوم پزشکی است، در این قالب قرار گیرد. نگاه ما در دانشگاه آزاد اسلامی این است که برای رشته‌های تحصیلی پیشران‌های موضوعی داشته باشیم.

 

وی با اشاره به ویژگی‌های رشته روانشناسی گفت: بخشی از اعضای هیأت علمی روانشناسی مأمور به حوزه علوم پزشکی هستند. بخشی از روانشناسی که مربوط به حوزه دانش آموزان و مدارس می‌شود نیز ذیل دانشکده‌های تعلیم و تربیت اسلامی و بخش دیگر نیز ذیل معاونت علوم انسانی و هنر قرار دارد اما نباید خط و مرزی بین آنها باشد.

 

وی افزود: امسال باید تحرکات جدی در حوزه علوم پزشکی داشته باشیم چرا که هزینه‌های این حوزه افزایش یافته و برای جبران آن، باید تدبیر کرد. به همین دلیل، موضوع «عرصه و پایه» یک برنامه جدی در دانشگاه آزاد اسلامی است. این دانشگاه به عنوان تنها دانشگاهی که جامع رفتار می‌کند، می‌تواند برای کشور فرصتی به وجود آورد که بتوانیم از این الگو در جاهای دیگر استفاده کنیم.

 

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: تجربه دانشگاه آزاد اسلامی نشان داد که دانشگاه‌های علوم پزشکی می‌توانند از وزارت علوم رشته بگیرند تا ضعف‌های جدی نظام آموزشی در تربیت نیروی انسانی رفع شود. واقعیت این است که سبد حوزه علوم پزشکی باید اقتصادی شود چرا که برخی رشته‌های این حوزه بسیار پرهزینه است و می‌توان از طریق رشته‌های دیگر، درآمدزایی کرد.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه آنچه مسائل اقتصادی را حل می‌کند، برنامه داشتن و حرکت رو به جلوست، گفت: یکی از موضوعات مهم در دانشگاه آزاد اسلامی، توجه به حوزه معیشتی است. معیشت کارکنان تصویری از ارزش‌آفرینی آنان است و به همین دلیل هرچه ارزش‌آفرینی بیشتر باشد، پاسخ آن نیز در معیشت دیده می‌شود. به عنوان مثال؛ باغ کشاورزی که قنات خود را لایروبی نکند، بعد از چند سال خشک خواهد شد. باید به ارزش‌آفرینی سیستم ازجمله برخورد با دانشجو، کیفیت امور، بیمارستان‌ها و... توجه داشت. اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی یک اقتصاد دولتی و یارانه‌ای نیست؛ بلکه اقتصاد تلاش و تدبیر است.

 

وی ادامه داد: همه اجزای سیستم باید ارزش‌آفرینی کنند. در این صورت، می‌توان بازخورد آن را در بهبود معیشت دید. ارتقای معیشت در دانشگاه «به فرموده» نیست بلکه بازتاب عمل فردی مجموعه مدیران و کارکنان است. به عنوان نمونه؛ اجرای طرح پویش اشتغال بعد از چهار سال تصویر جدیدی از دانشگاه آزاد اسلامی را در جامعه شکل داده و جوانان فضای این دانشگاه را فضای اشتغال، نوآوری، کارآفرینی و... می‌دانند. در ایجاد فضای جدید تلاش‌های شبانه روزی و زحمات زیادی کشیده شده و این اقدام باعث شد هرساله بر تعداد دانشجویان ورودی دانشگاه آزاد اسلامی افزوده شود.

 

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: در دهه گذشته، 5 سالی را تجربه کردیم که سالانه 150 هزار دانشجو کاهش می‌یافت اما در 5 سال بعدی که در آن قرار داریم، به همان اندازه به جمعیت دانشجویی اضافه می‌شود. این امر نتیجه همت مجموعه کارکنان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی است. تغییر سخت است اما باید محکم پای آن بایستیم. این تغییر رویه‌ها باعث افزایش اعتماد مردم به دانشگاه آزاد اسلامی شده است. افزایش اعتماد نیز منجر به رونق دانشگاه و رونق دانشگاه نیز منجر به بهبود و ارتقای معیشت می‌شود. بنابراین موضوع معیشت، کنش خودمان است.

 

لازم به ذکر است در ابتدای این نشست، دکتر محسن نفر معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی گزارشی از وضعیت این حوزه ارائه کرد و گفت: برنامه جدی معاونت علوم پزشکی دانشگاه، ارتقای کیفیت آموزش و خدمات‌رسانی بهداشتی و سلامتی است.

 

همچنین دکتر فرهاد ادهمی مدیرکل توسعه آموزش و امور دانشجویان، خانم دکتر وحدت مدیر خدمات سلامت و بیمارستان‌ها، خانم دکتر شریعتمدار رئیس اداره تجهیزات پزشکی، دکتر مرجانی مشاور حوزه دامپزشکی و خانم دکتر‌هاشمی مشاور حوزه روانشناسی معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به ارائه گزارش‌هایی درخصوص فعالیت‌ها و اقدامات حوزه‌های متبوع خود پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • امشب، آخرین مهلت انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۳
  • آغاز انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی
  • انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی تا ۱۰ اردیبهشت
  • امشب آخرین مهلت انتخاب رشته داوطلبان آزمون دکتری سال ۱۴۰۳
  • رقابت داوطلبان کنکور سراسری ۱۴۰۳ در دانشگاه آزاد اسلامی یزد
  • جزئیاتی از سهم 60 درصدی سوابق تحصیلی در آزمون سراسری
  • دانشگاه آزاد اسلامی واحد سلماس میزبان آزمون کنکور سراسری