Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-29@00:39:11 GMT

شرایط ثبت نام دکتری بدون کنکور سال ۹۹ دانشگاه آزاد

تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۹۸۵۲۰

شرایط ثبت نام دکتری بدون کنکور سال ۹۹ دانشگاه آزاد

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، ثبت نام دکتری بدون کنکور (استعداهای درخشان) سال ۱۳۹۹ دانشگاه آزاد از ۱۵ مرداد ماه آغاز شده است و تا پایان مرداد ماه ادامه دارد. داوطلبان در صورت داشتن شرایط ویژه استعداد‌های درخشان مقاطع دکتری تخصصی می توانند در این مرحله از دکتری بدون کنکور شرکت کنند.

شرایط و ضوابط ثبت نام دکتری بدون کنکور ۹۹

تمام حائزین شرایط درخواست کننده دوره دکتری تخصصی شامل استعداد‌های برتر و فارغ التحصیلان ممتاز بر اساس حداقل معدل ۱۷ برای رشته‌های دامپزشکی، ۱۸.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ برای رشته‌های علوم انسانی و ۱۷ و نیم برای سایر رشته‌ها با رعایت سایر شرایط مندرج در شیوه نامه اجرایی بر اساس معدل و رتبه بندی و متناسب با ظرفیت برای هر یک از رشته محل‌های انتخابی گزینش و برای مصاحبه علمی به گروه‌های تخصصی مربوطه معرفی می‌شوند.

امتیاز نهایی هر داوطلب بر اساس شاخص‌های پژوهشی- آموزشی و مصاحبه منطبق بر شیوه نامه اجرایی محاسبه و به عنوان شاخص برای گزینش نهایی داوطلبان ملاک عمل قرار می‌گیرد.

دارا بودن حداقل نمره پایان نامه ۱۸.۵۰ برای کلیه رشته های تحصیلی.

تبصره: در خصوص دانش آموزختگانی که ارزیابی پایان نامه آن‌ها به صورت توصیفی بوده است تنها دانش آموختگانی که پایان نامه آن‌ها با درجه عالی ارزیابی شده است مجاز به ثبت نام در دوره بدون آزمون (استعداد درخشان) خواهند بود.

متقاضیان شرکت در دوره بدون آزمون استعداد درخشان مقطع دکتری تخصصی باید رشته‌ای متجانس با رشته فارغ التحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد خود را در مجموعه انتخاب کنند و در زمان ثبت نام از مقطع کارشناسی ارشد فارغ التحصیل شده باشند.

داوطلبان دوره بدون آزمون در صورت کسب شرایط دعوت به مصاحبه لازم است نسخه‌ای از فایل مقالات و تولیدات علمی چاپ شده در مجلات ISI یا مجلات علمی پژوهشی فارسی زبان و غیر فارسی زبان داخلی یا خارجی یا ISC خود را با فرمت اعلام شده در زمان مصاحبه به گروه تخصصی مربوطه ارائه کنند.

ترم تابستانی و مرخصی بدون احتساب جزو نیمسال‌های تحصیلی محسوب نمی‌شوند، مشروط به این که تعداد نیمسال‌های تحصیلی دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته از ۴ نیمسال بیشتر نشود.

جهت پذیرش در دوره بدون آزمون برای مربیان رسمی شاغل در دانشگاه آزاد، سهمیه جداگانه‌ای وجود ندارد و کلیه داوطلبان در پذیرش از شرایط یکسان برخوردارند.

نحوه ثبت نام در دوره بدون آزمون استعداد درخشان

ثبت نام از داوطلبان دوره بدون آزمون استعداد درخشان دکتری تخصصی فقط به صورت اینترنتی انجام می‌شود. متقاضیان ثبت نام در این دوره می‌توانند با مراجعه به سامانه ثبت نام اینترنتی مرکز سنجش پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد به نشانی azmoon.org از شرایط و ضوابط ثبت نام در این دوره آگاه شوند.

مراحل ثبت نام

داوطلبان لازم است با مراجعه به سامانه ثبت نام اینترنتی مرکز سنجش پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه نسبت به خرید اینترنتی کارت اعتباری ثبت نام در دوره بدون آزمون دکتری تخصصی که به مبلغ ۱۰۶ هزار تومان اقدام کنند.

هزینه دعوت به مصاحبه برای آن عده از داوطلبان دوره دکتری تخصصی بدون کنکور که پس از بررسی مدارک به مصاحبه دعوت می‌شوند به صورت جداگانه و به ازای هر رشته گرایش دریافت خواهد شد.

تبصره: اتباع غیر ایرانی جهت ثبت نام در این دوره لازم است با مراجعه به وب سایت سازمان امور دانشجویان وزارت علوم به آدرس www.saorg.ir اطلاعات مربوطه را تکمیل و با اخذ کد پیگیری ۱۳ رقمی مبادرت به خرید کارت اعتباری کنند.

با توجه به اینکه پس از خرید اینترنتی کارت اعتباری ثبت نام امکان بازپس گیری آن وجود ندارد، به داوطلبان توصیه می‌شود پس از آگاهی از شرایط و ضوابط ثبت نام نسبت به خرید کارت اعتباری اقدام کنند.

با توجه به اینکه در مرحله خرید کارت اعتباری داوطلبان می‌بایست مجموعه آموزشی مورد نظر را انتخاب کنند لازم است در این انتخاب دقت لازم را داشته باشند.

متقاضیان به سامانه ثبت نام اینترنتی مرکز سنجش، پـذیرش و فــارغ التحصــیلی دانشــگاه آزاد بــه نشــانی azmoon.org مراجعه کنند. برخـی از نکـات مهمی که لازم است قبل از شروع ثبت نام به آن‌هـا توجـه کامل داشته باشـید در صـفحه ورودی ایـن سـامانه درج شده است.

داوطلبان پس از خرید کارت اعتباری ‌باید شماره کارت اعتباری و شماره کد ملی در کادر مربوطـه با دقت وارد کرده و سپس گزینه ورود به صفحه ثبت نام را انتخاب کنند.

پس از ورود اطلاعات فردی لازم است کلیه اقـلام اطلاعاتی وارد شده را یک بار دیگر بررسی کرده و پـس از اطمینان از صحت اطلاعـات وارد شـده گزینـه «ثبـت اطلاعات و رفتن به مرحله بعد» را انتخاب کنید و کد رهگیری ثبت نام دریافت کنید.

نکات مهم

پذیرفته شدگان نهایی رشته‌های واحد امارات متحده عربی لازم است از نظر مقررات وظیفه عمومی حائز شـرایط و ضوابط اشاره شده در مورد مشمولان وظیفه عمومی بوده همچنین شرایط لازم برای اخذ ویزا از کشور امارات متحده عربی را داشته باشند.

این افراد در صورتی مجاز به استفاده از معافیت تحصیلی در مقطـع دکتری تخصصـی بـرای ادامه تحصیل در واحد دانشگاهی امارات (دبی) هستند که علاوه بر شهریه‌های تحصیلی قادر به پرداخت وثیقه خروج از کشور (در حال حاضر مبلغ ۱۵۰۰۰۰۰۰۰ ریال) بـه سـازمان وظیفـه عمومی نیز باشند. شهریه پذیرفته شدگان واحد امارات متحـده عربی حدود سه برابر شهریه واحد‌های داخل کشور و شـهریه پذیرفته شدگان دارای ویزای اقامت امارات متحده عربـی بـه صورت ارزی و براساس قـوانین و مقـررات واحد دریافت می‌شود.

شهریه پذیرفته شدگان واحدها، پردیس ها و مراکز بین المللی دانشگاه آزاد براساس شهریه مصوب سالانه این محل‌های دانشگاهی تعیین می شود و تا دو برابـر شـهریه واحد‌های داخلی است.

شـهریه دانشجویان ورودی سـال ۹۹ واحد بین المللی کیش به میزان ۲۵ /۱ شهریه دانشـجویان واحدهای داخلی (غیر بین الملل) است.

هرگونه انتقال و میهمانی از واحدها، پردیس‌ها و مراکز بین المللی و برون مرزی بـه دیگـر واحدهای دانشگاه آزاد ممنوع است.

با توجه به مقررات دانشگاه آزاد اسلامی انتقـال و میهمانی دانشجویانی که به صورت بدون آزمـون در دانشگاه پذیرفته شده باشند، مطابق آئین نامه نقل و انتقالات دانشجویی ممنوع است.

دانشجویانی که پس از پذیرش در دانشگاه و ثبت نام و اخذ واحد (اعم از دانشجویان با آزمون و یا بدون آزمون) بـه هر دلیلی تقاضای انصراف از تحصیل داشته باشند طبق ضوابط و مقررات دانشگاه مشمول پرداخت هزینه انصراف می‌شـوند.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: دوره بدون آزمون خرید کارت اعتباری دکتری بدون کنکور استعداد درخشان پذیرفته شدگان دانشگاه آزاد دکتری تخصصی ثبت نام رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۹۸۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار داوطلبان پسر کنکور اعلام شد/ چرا دهه هشتادی حال دانشگاه رفتن ندارند؟

به گزارش خبرآنلاین، «وقتی شغل‌های آزاد و دلالی پردرآمد و معافیت‌های مالیاتی هست، چرا این همه سال عمرمون را صرف دانشگاه کنیم.» یا «خب دختران راهی جز درس خواندن ندارن اما داستان پسرها فرق می کنه» این‌ها حرف‌های تعداد زیادی از پسران دهه هشتادی است که امسال عطای شرکت در کنکور را به لقایش بخشیده‌اند و در کنکور شرکت نکرده‌اند.

فارس نوشت: آمار داوطلبان کنکور سال جاری نشان می‌دهد از مجموع یک میلیون و ۱۵۲ هزار و ۵۱۸ داوطلب که در نوبت اول آزمون سراسری 1403 ثبت‌نام کرده‌اند تنها ۳۷ درصد مرد هستند.عدم اقبال پسران برای ورود به دانشگاه به دلیل نگرانی از اشتغال بعد از فارغ‌التحصیلی موجب شده که بسیاری از آن‌ها آموختن مهارت و ایجاد کسب و کار را بر رفتن به دانشگاه ترجیح ‌دهند.

معاون پژوهشی اسبق وزارت علوم محمد مهدی‌نژاد نوری می‌گوید: تغییر در نسبت ورودی دختران و پسران به دانشگاه، از اوایل دهه ۹۰ شروع شده است.

این در حالی است که افزایش نرخ بیکاری فارغ‌التحصیلان آموزش عالی در فاصله سال تحصیلی 1391 ـ 1390 و 1401 ـ 1400 با وجود کاهش نرخ بیکاری از عوامل موثر در کاهش رغبت جمعیت جوان به خصوص پسران به ادامه تحصیلات عالی است.

تحصیلات دانشگاهی برای بسیاری از متولدان دهه‌های 60 و 70 تبدیل به تضمینی برای یافتن شغل نشد، از سویی دیگر نبود بازار کار متناسب با رشته‌های دانشگاهی، درآمدهای پایین و انتظارات جامعه از مردان برای تأمین معیشت، منجر به ورود زودهنگام آن‌ها به بازار کار در رشته‌های درآمدزا شده است.

در آینده نزدیک تعداد دختران تحصیل‌کرده دانشگاهی بیشتر از مردان تحصیل‌کرده خواهد بود. حتی این پدیده در ازدواج‌های سال‌های اخیر نمود بیشتری داشته و اصولاً تبدیل به یکی از موانع ازدواج شده است. زیرا دختران دوست دارند سطح دانش پسر بیشتر یا برابر با خودشان باشد. با توجه به اینکه تدریجاً اهمیت درآمد از مدرک بیشتر می‌شود، اما تا تثبیت کامل این فرهنگ، همچنان دختران تحصیل‌کرده در آینده گزینه‌های کمتری برای ازدواج خواهند داشت.

معاون نظارت و راهبری ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی سیدجلال موسوی با تأکید بر اینکه آمار پیشتازی 26 درصدی دختران داوطلب ورود به دانشگاه نشان‌دهنده اصلاح فرهنگ مهارت‌محوری در کشور است، ابراز می‌دارد که «بحث اشتغال برای آقایان مهم‌تر است» و به همین دلیل اولویت اول آقایان تحصیلات آکادمیک نیست.عضو سابق شورایعالی انقلاب فرهنگی مهدی گلشنی کاهش تعداد پسران در کنکور را نشان‌دهنده نقص در آموزش عالی می‌داند و می‌گوید اگر در چند سال آینده روند به همین صورت باشد و اعتدال ایجاد نشود حتی «تبعات اجتماعی به همراه دارد».

طبق نظر جامعه‌شناسان، جامعه از مردان انتظار سرپرستی خانواده و تأمین معیشت دارند، به همین خاطر مرد از همان ابتدا مسیرش را تغییر می‌دهد. پس ایجاد امید در پسران برای بهتر شدن زندگی مادی آن‌ها در صورت ادامه تحصیل، می‌تواند انگیزه‌ موثری برای تعادل در دانشگاه‌ها باشد. تأکید بر کسب منزلت اجتماعی همراه با تحصیلات عالیه هم می تواند در ایجاد انگیزه ارزشی برای تشویق پسران مؤثر باشد.‌

۴۷۴۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899993

دیگر خبرها

  • امشب، آخرین مهلت انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۳
  • آغاز انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی
  • انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی تا ۱۰ اردیبهشت
  • امشب آخرین مهلت انتخاب رشته داوطلبان آزمون دکتری سال ۱۴۰۳
  • مهلت انتخاب رشته دکتری امروز به پایان می‌رسد
  • امروز؛ آخرین مهلت انتخاب رشته دانشجویان دکتری
  • مهلت انتخاب رشته دکتری، امروز به پایان می رسد
  • رقابت داوطلبان کنکور سراسری ۱۴۰۳ در دانشگاه آزاد اسلامی یزد
  • آمار داوطلبان پسر کنکور اعلام شد/ چرا دهه هشتادی حال دانشگاه رفتن ندارند؟
  • ۵۸درصد داوطلبان کنکور در قرچک متقاضی آزمون دانشگاه فرهنگیان هستند